A tartalom frissítés alatt :-)

Beiratkozás

Napközinkbe 2012. július 15. napjától kezdődnek a beiratkozások, melyek az év folyamán folyamatosan zajlanak.

A beiratkozás menete:

  1. A szülők tájékozódhatnak a honlapunkról ( www.miniovoda.hu ) az intézményünkben folyó munkáról, nevelési elveinkről, információt kaphatnak munkatársainkról, nyitva tartásunkról stb.

    Személyes információ esetén: dr. Papp Gyöngyvért elérhetik a +36 30 639 8668 -as telefonszámon, illetve a gyongyom@miniovoda.hu email címen

  2. Amennyiben felkeltett érdeklődésüket minióvodánk a jelentkezési dokumentumok közül az „igényfelmérő adatlap” című űrlapot szíveskedjék kitölteni.

    Az igényfelmérő lap kitöltése a szülők részéről nem jelent elkötelezettséget, érdeklődést jelent a jelentkezők oldalán és tájékozódást az intézmény vonatkozásában.

    Az adatlap kitöltésének első időpontja 2012. július 15. napja. Ezen időponttól jelentkező gyermekek közül töltjük fel 2012. szeptember 1. napjával induló két csoportunkat. Minden jelentkezőt szeretettel várunk, azonban a jogszabályi lehetőségek miatt a csoportok létszáma korlátozott, így kérjük minél hamarabb jelezzék beiratkozási szándékukat, hogy a várakozó listán minél előkelőbb helyen szerepelhessenek.

  3. 2012. július 25 napjától folyamatosan kiértesítjük a jelentkezőket a szülők által megadott email címen. Ebben jelezzük azt az időpontot, amikor lehetőség lesz a szülőkkel való találkozásra, ezen időpontban megismerkednek a szülők a gyermeknevelőkkel és együtt kitöltjük az alábbi letölthető dokumentációkat:
    - felvételi adatlap
    - orvosi adatlap és kórtörténet

  4. Amennyiben a személyes találkozást követően is fennáll a szülők érdeklődése és a férőhelyek száma is lehetővé teszi, lehetőséget biztosítunk, hogy a szülő és a kisgyermek együtt egy játékos nyílt napon vegyen részt.

  5. A játékos nyílt napok számát a szülők és az intézmény vezetője közösen határozzák meg a gyermek és szülő egyéni igényeihez mérten, ezt követően születik meg a döntés arról, hogy a kisgyermek családi napközink csemetéje lesz-e.

Igényfelmérő adatlap kitöltése »