A tartalom frissítés alatt :-)

Sportos Zenetábor a Gyöngyöm Nyári Táborban

A Gyöngyöm Nyári Táborban 2013- ban első alkalommal kerül megrendezésre , Demény Géza vezetésével a Sportos Zenetábor.

Időpont: Két turnust hirdetünk

2013. június 24-28.
2013. július 8-12. közötti időpontokban.
A tábor napi nyitvatartási ideje: 9-17 óra között . Szülők kérésére lehetőség van reggel 8 órától beérkezésre.

Résztvevők: A táborba a meghirdetett egy-egy hétre 3 éves kortól 14 éves korig lehet jelentkezni. A jelentkezőket életkoruknak megfelelően osztjuk csoportba. Már zenélni tudó és zenélni még nem tudó gyerekek jelentkezését egyaránt várjuk.

Program: A táborozás során megalakítjuk zenekarunkat, célunk felkészülni arra a nyilvános koncertre, melyre a résztvevők szüleit, ismerőseit szeretettel látjuk. A napok folyamán a zeneoktatás és gyakorlás lesz a főszereplő. A köztes időkben sokat sportolunk, játszunk. Lesz focicsata, ping-pong csata, kirándulás a Kamara erdőbe, baseball, tollaslabda, strandolás, lovaglás. A napi programot a jelentkezések lezárását követően véglegesítjük. Napi négyszeri étkezést biztosítunk. Az egészen kicsik számára a délutáni alvás lehetősége is megoldott. Az egészen kicsik a koncert során énekkel, hangolt csengettyűzéssel, tánccal tudnak bekapcsolódni.
Jelentkezés: 2013. június 10-ig van lehetőség jelentkezni. A jelentkezőket a jelentkezés sorrendjében tudjuk a táborba felvenni. Esetleges túljelentkezés esetén a másik turnusban van lehetőség a részvételre.
Amennyiben a fenti időpontig nem telnek meg a turnusok, úgy 2013. június 15. napjáig meghosszabbítjuk a jelentkezési határidőt.

Részvételi díj: A tábor teljes heti díja ( mely 5x8 óra ellátást, 4-szeri étkezést és foglalkozásokat tartalmaz )

30.000 Ft/hét

A részvételi díj befizetésére a jelentkezési határidő lezárását követően 2013. június 10-június 15-ig ( meghosszabbított jelentkezési határidő esetén 2013. június 15-20-ig ) van lehetőség. A jelentkezés a befizetéssel együtt válik érvényessé.

SPORTOS, ZENÉS NYARAT KÍVÁNVA VÁRJUK JELENTKEZÉSEDET!

A szervezők