A tartalom frissítés alatt :-)

Munkatársaink

Vezetés:

dr. Papp Gyöngyvér
napközi vezető
1987-1992 JATE Állam ésJogtudományi Kar,1994 ügyvédi szakvizsga, 1996-ELTE bank és kereskedelmi szakjogász,2002 ingatlanforgalmi szakjogász, német-felsőfok, angol,spanyol-középszint

20 éve praktizáló ügyvéd vagyok, szakképesítésem az ingatlanforgalmi szakjog.Három fiú gyermekem közül a legnagyobbak 16 és 18 évesek, a legkisebb 2 éves. Nevelésük során szerzett tapasztalatom útján jutottam arra az elhatározásra, hogy megnyissam intézményünket. Hivatásom gyakorlása során gyakran éreztem azt a vibráló feszültséget magamban, mely a mai felgyorsult élet következményeként a mindennapi feladatok határidőben történő elvégzése miatti izgalomból fakad.

Amikor a gyermekek/gyermekeim közelébe kerülök a velük való foglalatosság során olyan mély nyugalom fog el, mely magamnak is igazi feltöltődést jelent. A gondolataimból kitörlődik minden rám váró feladat terhe, hiszen annál fontosabb , hogy a gyermekkel legyek semmi sincs, bármi más várhat! Ezt a feltöltődést jelentő nyugalmat kívánom átadni kis napközis családom összes apró tagjának.
Blaskó Helga
óvonő
Blaskó Helga vagyok. Nagycsaládban nőttem fel, négyen vagyunk testvérek, én vagyok a legkisebb. A nővéreim és a bátyám által négyszeres nagynéni vagyok. Talán innen fakad az, hogy nagyon jól megértem magam a gyerekekkel, szeretek velük mókázni, énekelni, játszani. Nem is volt kérdéses, hogy a középiskola befejezése után, jelentkeztem a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési karára, ahol óvodapedagógus szakon végeztem. 5 éve foglalkozom gyerekkel, óvodás és bölcsődés korosztállyal. Munkám során a játékot, ami a gyerekek legfontosabb tevékenysége ebben a korban, és a zenét hívom segítségül. A nap bármely szakában találok alkalmat arra, hogy énekeljek, zenéljek nekik.

Kisgyermeknevelők:

dada
A segítő szerepét vállaló Ica 9 évi bölcsődei tapasztalattal rendelkezik, jelen volt az elsők között létrehozott családi napközi munkájában, családi napköziben 12 évet dolgozott. Gondos, megbízható, mindig feltétlenül számíthat rá gyermek és kolléga egyaránt.
angol anyanyelvű fejlesztő nevelő
Anyanyelvi fejlesztőnk az Amerikai Egyesült Államokból érkezett. A magyar nyelvet nem beszéli, de anyai ágon magyar származására tekintettel ért bizonyos szavakat magyarul is. Ithaca College, NY-ban végzett angol szakon. Fiatalként nagyon közel áll a kisgyermekekhez, kedves, törődő magatartása folytán a gyermekek automatikusan csippentgetik fel az angol szavakat. Heti 4 alkalommal saját dalos programja útján ismerteti meg a hagyományos angol dalocskákkal, mondókákkal a kicsiket, miközben táncos, tornás mozgásos fejlesztést kapnak.
I graduated from Ithaca College in Ithaca, NY with degrees in politics and English. I have two certifications in teaching English as a foreign language from Via Lingua International and The College of Teachers UK. I have a passion for exploration and reading!
zongora tanárbácsi
Demény Géza vagyok, egy nagy, zenész családban nőttem fel, édesenyám zongoratanárnő. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végeztem gitár szakon 2005-ben, mellette párhuzamosan 14 évet tanultam zongorázni kötelező tárgyként. 12 éve tanítok zongorát és gitárt, főleg gyerekeknek és fiataloknak, alapfoku intézményekben és óvodában. Nagyon szeretem a gyerekeket és a zenét, 12 éve foglalkozom a közösségemben 2-12 közötti és tizenéves korosztállyal, heti szinten. Az ország egyik legnagyobb gyermek és családi programjának, a Húsvéti Tojáskereső versenynek vagyok a főszervezője, amelynek évente 1500 látogatója van.

Számomra nagyon fontos hogy egy szerető és biztonságos környezetben, helyes értékeket átadva alapozzuk meg a legfiatalabb generació első éveit. Ezt kívánom megvalósítani itt nálunk a bölcsödében is, és ennek szellemében várjuk a kis porontyokat!